Siemens HF25M5R2 bruksanvisning

Till höger hittar du din Siemens HF25M5R2 bruksanvisning. Tjänsten är helt gratis.

Har du en fråga om Siemens HF25M5R2?

Om du har en fråga angående Siemens HF25M5R2, tveka inte att fråga. Förklara noggrant ditt problem så kan andra användare hjälpa dig.

Hej! Hur stänger jag av det extremt höga pipljudet på micron som låter vid varje tryck på en knapp? Det väcker barn när man värmer välling på natten. Den ingenjör som har designat detta måste antingen vara barnlös eller bo i ett slott med gigantiska avstånd. Problemet gäller också att micron piper i det närmaste oändligt länge när den är färdig. Det tror jag åtminstone. Ingen har orkat lyssna tillräckligt länge utan att känna våldsamma tendenser och därför tvingats avsluta ljudet. Samma ingenjör måste ju ha någon sorts fetisch för detta ljud. Anledningen till ljudet är i vilket fall oklar eftersom de flesta människor vet att de har något i micron och att om de skulle glömma av det så bränner det ju ändå inte vid. Ljudet måste bort! Vänligen/ Jimmy

, 3 years ago

När jag sätter in ett par frysta bullar för att tinas uppkommer efter ett tag ett brummande ljud. Displayen slocknar och mikron stängs av.Varför?! Problemet fanns inte när mikron var ny.

, 1 year ago

Hej!Har en Siemens HF25M5R2 som går i några sekunder och sen stänger av sig och går tillbaka till klockläge utan felkod ? Ser att det verkar vara ett vanligt problem någon som har lösningen?mvh //Martin

, 2 years ago

Micron startar, men det blir ej varmt. Micron stängs av innan timern gått färdigt.

, 1 month ago

Har du någon lösning på problemet?MvhFredrik

, 2 years ago

Ställde om tid till vintertid och nu får jag ej micron att starta. Måste ju kommit åt någon knapp som jag ej skulle tryckt på. Hjälp mig, hur får jag igång micron igen?

, 1 year ago

Håll in klock i några sekunder o ställ in c2 på 2 c3 på 1. Klocka igen npgra sekunder klart!

, 2 years ago

Jag vill få bort ljudet på Siemens micråvågsugn med ovan angivna produktnr.Jag har tidigare ställt samma fråga här men inte fått svar. Hoppas på bättre tur denna gång.HälsningarOve Lillestöl

, 2 years ago

Hej!Har en Siemens VHF25M5R2/36 som går i några sekunder och sen stänger av sig och går tillbaka till klockläge?Ser att det verkar vara ett vanligt problem någon som har lösningen?

, 2 years ago

Hej lyckades du lösa detta på något vis?

, 2 years ago

Min Siemens HF25M5R2 verkar ha pajat efter bara 3 årDen går 10 sekunder utan att värma sen stängs den av, oavsett vilken tid man ställer den påGår det att fixa?

, 3 years ago

Specifikationer

Vikt & dimension
Vikt 17000
Innermått (B x D x H)350 x 270 x 220
Bredd595
Djup320
Höjd 382
Installation fack (BxDxH)560 x 300 x 362
Förpackningens bredd 670
Låddjup 460
Höjd 470
Vikt inkl. förpackning 20000
Egenskaper
Klockayes
Invändig kapacitet 21
Mikrovågsugn stryka900
Grill styrka0
Antal spänningsnivåer5
Dörröppningstyp Öppnas utåt
Inbyggd displayyes
Produktens färgBlack, Silver
inbyggd / fritståendeInbyggd
KontrolltypKnappar
Skivspelareno
Sladdlängd1.5
CertifieringCE, VDE
Tillagningsfunktioner och program
Automatisk kokfunktionyes
Antal automatiska program 7
Avfrostningsfunktionyes
Strömtillförsel
Ansluten effekt1220
AC-inspänning230
Växelström Frekvens50
Ström10
-Defrost, Microwave